profesionala program za sve koji se bave najmom apartmana u turzimu

Program za Apartmane (Vacation rentals)

Kompletno rješenje za vlasnike apartmana

MyRentov jedinstveni sustav / softwer / program koj je posebno krojen za vlasnike apartmana kako bi im usavršio i olakšao posao u digitalno doba. Sustav je razvijen nakon duge i predane suradnje s turističkim agencijama kroz dugi niz godina. Bazirano na cloud tehnologiji, sustav je korisnicima dostupan 0-24h, neovisno o vikendima, blagdanima i slično. Svaku zapreku ili komplikaciju na koju smo naišli kotistili smo kao vrijedno iskustvo kako bismo usavršili svoj sustav. Pokrili smo sve potrebe turističkih agencija kako bismo našim klijentima kroz naš sustav omogućili da vode sposobne i profesionalne turističke agencije, i ponudili potpunu automaizaciju njihovog poslovanja.

Neki od glavnih modula myRent sustava za turističke agencije su: rezervacijski susatv, sustav za vođenje smještajnih jedinca (apartmana, kuća, vila) (Property Management sustav – PMS), Upravitelj kanala – veza na više od 150 booking portala (booking.com, airbnb, homeaway, expedia, idt…), financijski modul sa fiskalizacijom, eVizitor – prijava gostiju i drugi moduli potrebni za jednostavan i efikasan rad jedne turističke agencije

Klijenti danas rezerviraju svoje odmore i noćenja iz udobnosti svog kauča, bilo računalom ili telefonom, a MyRentov glavni cilj je da Vi kao agencija sjedite na tom kauču s njima, klijentima nikad bliže, nikad brže dostupni, nego sada!

myrent-channel-manager-animated

Povezava z več kot 150 rezervacijskimi portali (booking.com, airbnb, homeaway, expedia)

VODJA KANALA

MyRentov Upravitelj kanala sustav posebno je namjenjen turističkim agencijama, i daje vašim oglasima priliku da budu svagdje u svakom trenutku, bez potrebe da agenti napuštaju udobnost ureda svoje turističke agencije!

Oglašavajte se na više od 150 booking portala, uključujući najveće kanale kao što su Booking.com, HomeAway, AirBNB, Expedia, i mnogi drugi. Naš sustav ne sinkronizira samo cijene i dostupnost, nego i sav sadržaj oglasa, kao što su slike, opisi, karakteristike, i slično.

Upravljajte in enostavno upravljajte stanovanja, hiše, vile in hotelske sobe

SISTEM UPRAVLJANJA Z NEPREMIČNINAMI

Naš Property Management sustav pokriva sve Vaše potrebe u svakidašnjem poslovanju i nudi vam dvije razine modula – osnovni moduli i napredni moduli; svaki od kojih je razvijen u suradnji s našom velikom zajednicom klijenata – iznajmljivača i čestih gostiju. Svi dijelovi sustava su u potpunosti prilagodljivi Vašim željama i potrebama! Osnovne i napredne module možete kombinirati po želji, a svi moduli povezani su putem MyRentove API konekcije, kako bismo Vam mogli omogućiti kakvo god podešavanje Vam bude potrebno.

myrent-pms-animirani
iphone-prazen-zaslon

Preprosto in preprosto prijavite goste v eVizitor

FOTO APLIKACIJA - eVisitor

MyRent ponuja vrsto edinstvenih funkcij, ena izmed njih je možnost prijave vaših gostov na najenostavnejši način – s fotografiranjem njihove Nacionalne identifikacijske številke (NIN), ki jo najdete na dnu ozadja osebne izkaznice. ali na dnu identifikacijske strani potnega lista. Najboljše pri tem načinu registracije je, da so nas vse prejšnje stranke obvestile, da celoten postopek registracije gosta nikoli ne traja več kot 3 sekunde!

Izdelajte in fiskalizirajte račune za goste in lastnike apartmajev

FINANCE

Financijski modul za agencije sadržava sve što je jednoj ozbiljnoj turističkoj agenciji potrebno za glatko i jednostavno poslovanje, te oslobađa vrijeme da se posvete onome što je najbitnije – proširivanju svoga kruga klijenata i osiguravanja da su njihovi oglasi vrhunski!

Ovaj modul se također povezuje s našim Channel Manager i rezervacijskim sustavom, što znači da je sve u potpunosti automatizirano, a život i posao agenata jednostavan i miran.

Finance-myrent
statistika-zaloga

Popolna statistika na enem mestu

STATISTIKA

Zbog načina na koji smo strukturirali MyRentov modul za prikupljanje statistika, budućnost Vašeg posla postati će sve samo ne upitna! Pregledajte sve analize i statistike Vašeg poslovanja do sada, i koristite te informacije kako biste donosili sigurne i pametne odluke oko budućnosti.

MyRentov program generira statistike o dosadašnjim rezervacijama, otkazima rezervacija, potvrdama rezervacija, plaćanjima, avansima, sezonskim rezervacijama, te mnogim drugim bitnim faktorima. Statistike je moguće generirati za svaku razinu, od cijele agencije do svake jedinice zasebno, i te statistike iskoristite kako biste napravili nepogrešive strategije vašeg daljnjeg poslovanja, kratkotrajno i dugotrajno.

"Kdor se ne zna obrniti in pogledati, od kod je prišel, ne bo nikoli prišel na cilj."

– Jose Rizal

CRM popoln - vse, kar morate vedeti o vaših gostih in lastnikih apartmajev

Sistem za upravljanje odnosov s strankami

MyRentov Channel Manager sustav kao osnovni dio sučelja sadržava CRM, sustav za Upravljanje odnosa s klijentima, što znatno olakšava kontakt i poslovanje s partnerima, klijentima, i gostima. Upravljajte ugovorima s vlasnicima, e-Visitor prijavama, i ostalim, na način na koji do sada niste iskusili!

"Kako je to?"

– Vojko Vrućina
stoječa ponudba-pic
BREZ STROŠKOV, OBVEZNOSTI IN TVEGANJA

PRESKUSITE MYRENT POPOLNOMA BREZPLAČNO 45 DNI!

tehnična podpora

za brezskrbno poslovanje

vrhunsko tehnično podporo

Sve naše klijente tretiramo jednako, uz prisan pristup i stalnu dostupnost, i agencije nisu ništa drukčije tretirano. Naš tim visoko obrazovanih stručnjaka biti će Vam na raspolaganju 12 sati dnevno. Vodite svoj posao bezbrižno, a nama prepustite brigu o tehničkim stvarima koje nisu važne za vaš posao iz dana u dan.

Naši agenti svoje daljnje obrazovanje dobivaju kod nas, te nudimo konstantno savjetovanje našim agentima, tako da mogu riješiti svaki problem na koji naiđete, i to u što kraćem roku.

Lastnikom apartmajev olajšajte ogled rezervacij

Lastniški portal

Ponudite vašim strankam in partnerjem vpogled v vaše poslovanje ali pa jim omogočite upravljanje manjših podrobnosti svojih enot, da se lahko bolj osredotočite na svoje podjetje na ravni celotnega poslovanja!

Gostom ponudite dodatne storitve, spletno plačilo s kartico

Portal za goste

Portal za goste osmišljen je kao platforma za dijeljenje svih potrebnih korisničkih informacija između vlasnika i gosta. S ovim modulom Vaši gosti mogu lakše doći do vaših kontakt informacija ili detalja o vašim jedinicama, kao i mogućnost da sami preuzmu svoje račune. Također možete čavrljati s gostima i provjeriti trebaju li im još kakve informacije ili pomoć.

myrent-guest-portal-04

Profesionalna spletna stran za turistične agencije

Vaša lastna spletna stran

Svi u MyRentu smo itekako svjesni da je za profesionalan izgled Vaše agencije kvalitetna web stranica ključna, te Vam stoga naš tim stručnjaka nudi u potpunosti podesivu web stranicu, dizajniranu od strane stručnjaka, prema Vašim specifikacijama, kako bi pokrila sve potrebe Vaše agencije.

Spodaj si oglejte nekaj strani, ki smo jih ustvarili za naše prejšnje stranke, in ugotovite, kako lahko dobite svojo!

preverite naša dela profesionalnih spletnih strani za turistične agencije

PRIMERI SPLETNIH STRANI ZA TURISTIČNE AGENCIJE

22 Posestva

22 Estates Gmbh jedinstvena je firma kao i njeno ime. Pirča je započela 2015 godine, sa glavnom idejom vodiljom, da se putinicima i prolaznicima osigura kvalitetna usluga i smiještaj u Hrvatskoj.

22-posestvo-zaslon
Cro Wonder

CroWondr je turističkih agencija koje će rado organizirati vaš boravak u Hrvatskoj. Mi smo poljsko-slovenska obitelj koja živi u Hrvatskoj više od 10 godina) u kombinaciji s korijenima - znamo mentalitet i očekivanja naših gostiju i nastojat ćemo pronaći najbolji smještaj za naše goste!

cro-čudežni zaslon
Luksuzne hrvaške vile Orgon

Orgon Turistička Agencija je kompanija koja se već preko 10 godina bavi luksuznim turizmom u Hrvatskoj i posvećena je najboljoj, s velikom pažnjom biranoj ponudi hrvatskih luksuznih vila

orgonski-luksuzni-zaslon
VipHolidayBooker

VIP Holiday Booker je vodeći stručnjak za vile u Hrvatskoj. Odabrane luksuzne vile, osobni pristup i puna VIP usluga od prvog trenutka.

Vip-Holiday-Booker-screen

RADI, KAR DELAŠ, IN DELAJ, KAR RADI

ZA VSE DRUGO BO POSKRBEL MYRENT

myrent-uhpa-01
myrent-omh-01
myrent-fos-01
myrent-travellife-01
myrent-vrma-01
myrent-ccu-01

KANALI ZA REZERVACIJE

PONOSNI SMO NA SODELOVANJE

MyRent rezervacije, zaprti koledarji, menjalni tečaji in drugo so v skupni rabi z vsemi temi portali in še veliko več!

rezervacija upravitelja kanala myrent
airbnb-povezava-new-myrent
mojrent manager kanala doma stran
myrent-channel-manager-trip-advisor
upravitelj kanala myrent 9flats
upravitelj kanala myrent atraveo
traum-ferien-logo-1-myrent
upravitelj kanala myrent expedia
POTREBUJETE PRODAJNI KANAL, KI NI NA SEZNAMU?

POVEZALI VAS BOMO NA KATERI KOLI KANAL PO VAŠI IZBIRI!

Kontaktiraj nas

    NEDAVNI DOGODKI

    NOVICE

     
    sl_SI